Workshops


Aura-Soma grundkursus

Jeg har fået mulighed for at tilbyde et grundkursus i Aura-Soma i weekenden den 2., 3. og 4 oktober og igen den 9., 10. og 11. oktober 2015 med en dejlig kvinde Susse Marianna Smedes, som kommer til Danmark for at lave dette kursus. Hun er pærer dansk og nu bosiddende på Kreta. Hun har arbejdet med Aura-Soma siden 1993 og har stor erfaring.

Et inspirerende grundkursus i et skønt sommerhus med 2 minutters gang til Vesterhavet ved Slettestrand.

Giv dig selv en mulighed for at trække dig tilbage og lade dig blive healet af natur, farver, lydhealing, meditation og energiarbejde.

Kurset indeholder øvelser som du kan bruge fremover til at helbrede dig selv og andre med.

Du får et energiløft som kan sætte dig i stand til at afslutte det som skal afsluttes, så du kan begynde at gå på intuitions vej.

Grundkursus i Aura-Soma i grove træk.

 • Kurset omfatter: grundlaget for Aura-Soma og dermed de principper, systemet bygger på.
 • En grundig forståelse og viden om de 15 farver, Aura-Soma systemet omfatter.
 • En grundig gennemgang af de forskellige remedier i Aura-Soma:
 • Pomander, Quientessencerne og Equilibrium olierne.
 • Intro til yderligere Aura-Soma remedier.
 • En forståelse og erfaring af konsultationsmetoden inden for Aura-Soma.
 • Du vælger farver hver dag og vil erfare, hvordan det fungerer i praksis.
 • Aura-Soma er levende farver
 • Aura-Soma er en unik metode til personlig udvikling.
 • Aura-Soma er farver der inspirerer og regenererer.
 • Aura-Soma udvider din selvforståelse.

Hvad er Aura-Soma?

Aura-Soma er et unikt healings system, der blev skabt i begyndelsen af firserne i England af Vicky Wall. Vicky Wall ønskede, at forene sin erfaring og viden inden for Aromaterapi og Urte Medicin med sin tilgang til farver og viden om Auraen.
Aura-Soma er levende farver. Hver enkelt farve er en bevidstheds tilstand. Vi opfanger disse tilstande igennem vore tanker og følelser.
Aura-Soma er skabt med henblik på, at bevidstgøre og erkende os selv igennem farver.
Planterne og de æteriske olier, som produkterne består af, levendegør farverne og styrker livsenergien. Aura-Soma er kendt og anvendt i store dele af verden i dag og der findes et større udvalg af Aura-Soma produkter.

Ordet Aura-Soma

Ordet Aura-Soma kan oversættes via græsk, aramæisk og sanskrit til “lys manifesteret gennem levende energier”, idet aura er den vibration af farver, som omgiver og gennemtrænger den fysiske krop og soma betyder krop/energi.

Hensigten med Aura-Soma

Hensigten er at hjælpe os med at genvinde vores balance på alle niveauer af vort væsen, og herigennem at udforske og udvikle vore skjulte potentialer. Dem kan farverne sige noget om. Vi vælger selv farverne og er dermed med til at tage ansvar for, hvad vi skal se på i vort liv, vore potentialer og vore udfordringer.

Pris for kursuset for disse to weekender er kr. 4.900,- + lidt til overnatning i sommerhus ved Slettestrand, Fjerritslev og mad tager vi selv med. Vi skal helst være 4 deltager for at Susse vil komme og jeg har brug for at vide så hurtig som muligt at du vil med og derfor indbetaling kr. 1200,- i disposition ved tilmelding som kan indsættes på konto 9111-0000024856 eller mobilpay 21934688 og resten indbetales ved kursus start.

Giv mig et praj hurtigst mulig om det ikke var noget for dig
Knus
Lisbeth Strange Nørgaard
Klinik ”Englevingen”, tlf. 2193 4688

 

Intuition og eller den 6. sans

Tid:
Pris: 700,- incl. kaffe, te og frugt. Medbring selv madpakke. Depositum 300,- ved tilmelding

Alle mennesker har en intuition, som vi vil med øvelse kan lærer at anvende mere bevidst.

Du vil lærer og stole på din intuition og vi vil bruge vor 6. sans og dermed lærer vor kreative evner at kende.

Det at kunne lytte til intuitionen, kan blive et redskab, der hjælper dig med at tage de rigtige beslutninger, få gode ideer.
Ved brug af din intuition får du større overblik og mere overskud og større overblik i din hverdag.

 

Tænk dig til det hele! Workshop

Tid:
Pris 1.300,- incl. kaffe, te, kage og frugt. Medbring madpakke. Depositum 500,- ved tilmelding.

Alle har nok hørt om “Loven om tiltrækning” – om at bruge universets kærlige kraft til at skabe dig det liv du ønsker.

Der er ingen tvivl vores tanker skaber vores liv. Du bliver hvad du tænker. Lige tiltrækker lige. Du er selv ansvarlig for alt, der sker i dit liv. Tænk positivt.

Disse udsagn har de fleste af os hørt mange gange i de senere år, me hvordan gør jeg så det? spørger du sikkert, jeg synes, jeg er positiv og alt det der, men jeg har da ikke mand i mit liv og inge penge har jeg nok af og ønske jobbet mangler jeg også osv.

På workshoppen vil jeg lærer dig og se, hvad det er for et tankemønstre du har, både de positive og de negativ. Ved at du bliver vidne til de tanker og som du tit slet ikke er bevidste om og du synes, du er positiv og tror på det bedste, kan det være der kører nogle ubevidste tanker, der siger, at det fortjener jeg ikke eller det er jeg ikke god nok til, så derfor sker der ikke det, som du gerne vil og ikke kan forstå, hvorfor ikke sker.

Du vil også få svar på om: Er alle ønsker ok – hvornår kan jeg forvente at jeg får noget osv.

Så har du lyst til at finde ud af, hvad og hvilke tanker du sådan går og tænker i det daglig og måske gerne ville lave om på – ja så er muligheden her på denne workshop.

 

Hvem er jeg?

Tid:
Pris 700,- kr. Inkl. kaffe, te og frugt. Depositum 300,- ved tilmelding. Husk madpakke

Selv udvikling workshop, hvor du vil have mulighed for at tale om de ting du oplever, føler du, at du er helt alene og eller følelsen af om du er sindssyg eller normal og hvorfor er der ingen der forstå mig osv.

Hvorfor går vi igennem livet med masser af lidelser og dramaer, og tror at der ingen som forstår os og ja måske forstå vi heller ikke os selv.

Det bliver en dag, hvor vi ser på det der gør vi føler os anderledes og ved siden af det hele. Hvad skal der til for at du føler dig glad inden i – ja måske går du og er sur eller måske ked af det hele tiden og ved faktisk ikke rigtig hvorfor – andre gange er det måske sådan at du føler dig glad, men ikke rigtig glad og alligevel kan du ikke rigtig finde ud af hvad der foregår, hverken inden i eller uden på.

Vi vil lave meditation og mærker vor hjertechakra og healer det knuste hjerte, tilgive os selv og de andre – vi vil slippe og slippe alt det vi ikke har brug for mere.

 

Tegne og farve terapi

Tid:
Pris 700,- kr. inkl. kaffe, te, kage og frugt. Medbring madpakke. Dispositum 300,- ved tilmelding.

Det er en terapiform eller selv udviklings form, hvor vi maler med pastelfarver og giver nogle enkle metoder og redskaber til, hvordan man hjælper sig selv til større selv indsigt, via kunstneriske udtryk og refleksion over disse.

Mange tror kunstterapi kun er for mennesker med blokerede kunstneriske talenter – men faktisk behøver man aldrig at have rørt en pensel for at have udbytte af kunstterapi.

Det er vigtig at udtrykke sig kreativt og der bliver givet ideer til hvordan man åbner op for sin kreativitet, og for mig er kreativiteten som et potentiale alle mennsker har og denne skaberevne kan anvendes på uendelig mange måder.

 

Meditation og visualisering

Starter igen til efteråret

Tid: Hver onsdag og vi starter til efteråret igen Kl. 19.00 – 21.00
Fri entre – HUSK tilmelding.

En enkel og funktionel introduktion til meditation og visualisering med behagelig og afslappende musik,
hvor du lærer hvordan meditation og visualisering kan bruges til at forbedre dit liv, dit helbred og dit udseende.
Vi vil laver meditationer, hvor vi visualisere og kommer selvfølgelig ind på, hvordan kan vi bruge det i hverdagen osv.
Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.